Така, както фирма Crane ® е била предавана от поколение на поколение, продуктите на Crane ®, вложени в дома ви, са произведени с цел да издържат дълго време, да устоят на въздействието на времето и да бъдат наследство с отлично качество в продължение на дълги години. Красотата на нашите продукти е толкова трайна, че ние ви даваме доживотна гаранция, която е най-добрата в индустрията.

Фирма Crane ® за производство на пластмасови изделия е основана в Колумбус, Охайо, през 1947 година. От самото начало, основната дейност на фирмата е свързана с производство на прецизни части от пластмасови полимери.

 

American Dream
КАЧЕСТВОТО, НА КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ
ЗА ДОМА, КОЙТО ОБИЧАТЕ

* сухо строителство
* топло-, шумо- и хидро- изолация
* целогодишен бърз и лесен монтаж
* огнеупорност
* устойчивост на атмосферни влияния
* лесна поддръжка
*богата цветова гама
* доживотна гаранция

През 1957 година, фирма Crane ® проектира и разработи инженерно първата система за матрично екструдиране с цел производството на външни облицовъчни профили за приложение в жилищното строителство.

През 90-те години на XX век, Crane ® разработи и представи нова категория външни облицовки (siding), наречени SOLID CORE SIDING ™.

Crane България съществува от 2004 г. и до момента има направени над 700 къщи в цялата страна.

 

Crane Performance Siding          Crane Bulgaria

Производителят Crane ® - USA дава ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ на всички свои продукти и гарантира, че доставените облицовки (siding) отговарят или са по-добри от условията, заложени в стандарта ASTME D 3679.
 
Новини За нас Кариери Vynil Siding Institute