CraneBoard Doble 6.5" Beaded

Автентичната облицовка (siding) с архитектурни орнаменти е запазена марка на някои от най-красивите колониални домове в Америка. Ако сте търсили за себе си този автентичен вид, CraneBoard® Double 6.5" Beaded облицовките (siding) са идеалния избор за вас. Всеки архитектурен детайл е финно обработен и ефектът е точно такъв, за какъвто сте си мечтали. Освен това, нашите Double 6.5" Beaded облицовки (siding) притежават и всички допълнителни преимущества на CraneBoard продуктите: икономия на енергия, удароустойчивост и никаква нужда от боядисване.


Представете си вашия дом, облицован с CraneBoard облицовките (siding) с архитектурни орнаменти ...

Изолация:

Вградена изолация с цел икономия на енергия — а енергията е скъпа! Уникалната CraneBoard SOLID CORE технология на производство гарантира R-стойност 2.8 на Double 6.5" Beaded облицовките (siding).


Красота:

Други фирми обещават "рядка необходимост от поддръжка". Със облицовките (siding) на Crane - НЯМА необходимост от поддръжка. Това означава, че на собствениците на постройката никога няма да им се налага да боядисват. И никога да остъргват, грундират или запълват луфтове. Нашето обещание е - абсолютно никаква необходимост от боядисване - никога.

Просто най-доброто

Гладките, елегантни линии са запазена марка на някои от най-добрите примери за този стил облицовки (siding). CraneBoard Double 6.5" Beaded облицовките елиминират дефектите на стените като ги заздравяват и изглаждат. Меко оцветените довършителни елементи допринасят за вида на отдавна оценената финна дървена облицовка (siding).

 
Новини За нас Кариери Vynil Siding Institute