CraneBoard Double 7

CraneBoard Double 7 облицовките (siding), отличаващи се със Smart CORE ™ технологията, са създадени за да дадат изключително красив вид на вашия дом. Двойните 7-инчови летви, изглеждащи като автентична кедрова облицовка (siding), заглаждат и укрепват стените. Дълбокият профил, който образува красиви сенки, е доказателство за истинско качество, на което няма как да не обърнете внимание.

 

Просто си представете как ще изглежда вашият дом, облицован с D7...

 

За съвременния красив дом, дървото не е подходящ избор и циментът не е решението. Сега, с CraneBoard D7, отличаващ се със Smart CORE ™ технологията, вие имате алтернатива, която ви предоставя автентичната красота на истинска ръчно обработена кедрова облицовка (siding) в 7 инча широка летва, която съвпада с размерите на истинския кедър и има дълбок профил с красиви сенки. CraneBoard D7 привлича вниманието и не се нуждае от поддръжка. Ще се наслаждавате докрай, без нито веднъж да ви се наложи да боядисвате.

 

SolidCore Архитектурни аксесоари

 

SOLID CORE™ аксесоарите са декоративни системи за прозорци, ъгли, корнизни летви, различни форми и акценти, изработени да подхождат на красотата, качеството и издръжливостта на предлаганите от нас SOLID CORE облицовки (siding). Тяхните красиво подредени и меко оцветени завършващи елементи изглеждат като автентично дърво и нямат нужда от боядисване.
 
Новини За нас Кариери Vynil Siding Institute