Oracle

Повечето собственици имат две неща наум, когато избират облицовка (siding) - да са горди от вида на дома си и да не се тревожат за поддържането му. SOLID CORE облицовката (siding) Oracle задоволява и двете изисквания. Естествената елегантност на Oracle ще ви изпълва с възхищение и задоволство всеки път, когато погледнете дома си. Ще бъдете очаровани от красотата и ефективността на Oracle, които ще издържат докрай.

 

Oracle - гладкост и красота

 

Всеки панел Oracle покрива два пъти повече площ от стандартните облицовки (siding). Тази отличителна характеристика на Oracle, комбинирана с изключителната SOLID CORE™ технология на производство, осигуряват изглаждане и заздравяване на стените, а също така и по-фин и "безшевен" монтаж. SOLID CORE технологията осигурява също и по-малко просмукване на въздух и по-добра икономия на енергия. Oracle е превъзходен избор за всеки съвременен дом.

 

SolidCore Архитектурни аксесоари

 

SOLID CORE™ аксесоарите са декоративни системи за прозорци, ъгли, корнизни летви, различни форми и акценти, изработени да подхождат на красотата, качеството и издръжливостта на предлаганите от нас SOLID CORE облицовки (siding). Тяхните красиво подредени и меко оцветени завършващи елементи изглеждат като автентично дърво и нямат нужда от боядисване.
 
Новини За нас Кариери Vynil Siding Institute