SmartCORE технология
Какво прави нашата CraneBoard® Smart CORE ™ технология толкова интелигентна и толкова добър избор? Изолационният материал в CraneBoard SOLID CORE облицовките не просто допринася за гладкия, архитектурно правилен вид на дома ви. Той също така осигурява и изключителни предимства по отношение на ефективност и издръжливост. Smart TRACK ™ ръбовете и каналите осигуряват справяне с висока влажност. Smooth LOCK ™ осигурява здраво и гладко съединяване на ръбовете. И разбира се, уникалната Smart CORE ™ технология добавя предимството на икономия на енергия, така че CraneBoard да пази вътрешността на вашия дом, като в същото време ви позволява да се радвате на екстериора без притеснения за поддръжка, докрай.

SmartCORE - характеристики

R-стойност 3.0-4.0 за икономия на енергия
160 м/ч ветроустойчивост.
 

 

 

Устоявайки на и на най-суровите природни условия, всички елементи на CraneBoard панелната конструкция се съчетават така, че да осигурят максимална ветроустойчивост.
 
Една от най-впечатляващите ползи от SOLID CORE облицовките е тяхната R-стойност от 3.0 - 4.0, зависеща от типа на продукта. Това означава, че R-стойността на CraneBoard облицовките е 20 пъти по-добра от тази на циментовите облицовки (siding) и 4 пъти по-добра от тази на традиционните винилни облицовки (siding).
Извънредна защита срещу насекоми
 
SOLID CORE Perform Guard® технологията е създадена с цел да подпомага отблъскването на термити и мравки.

CraneBoard облицовките (siding) са наистина издръжлви, благодарение на R-стойността.

 
Изолационните материали и заключващите елементи се комбинират така, че да осигурят цялостта на хоризонталните и вертикалните изолационни уплътнения, защитавайки срещу топлинна проводимост и проникване на въздух. Резултатът? Комфор и икономия на енергия по всяко време на годината.
Всеки дом, облицован с CraneBoard "диша" по-лесно.
 
 
Парите, образувани от влажността, се изпаряват като минават през панела. Специално проектираните SmartTrack ръбове създават въздушно пространство за вентилация, позволявайки на влагата да се изпари. Всяка излишна влага излиза през специално проектираните SmartTrack канали. SmartTrack осигурява максимално справяне с влагата.
 
Облицовката (siding) SolidCORE е произведена така, че да остане здрава и солидна
SmartCore изолацията е по-компактна и плътна. Тя остава здрава и твърда по време на монтажа, като по този начин предотвратява повреда и лющене на панелите.
CraneBoard представя SmoothLock™ съединенията.
  Когато погледнете CraneBoard облицовката (siding) на вашия дом, всичко, което виждате, са гладки прави, линии. Нашата закрепяща система включва изтънени ръбове, които съединяват облицовъчните панели заедно така, че осигуряват солидно уплътнение и сигурна, гладка връзка.
Без цимент. Дори дървените облицовки (siding) не придават толкова гладък вид, колкото ще получите с CraneBoard.
 
Новини За нас Кариери Vynil Siding Institute