CraneBoard Triple 6

CraneBoard® Triple 6 облицовките (siding), отличаващи се със Smart CORE ™ технологията, са голямото постижение в областта на облицовките, което първо показа на собственици, предприемачи, архитекти и строители разликата между обикновените облицовки (siding) и широките летви на CraneBoard®. T6 доказа разликата в красотата със своя панел, състоящ се от три забележителни 6-инчови летви. Изключителната ширина на облицовката и впечатляващият гладък профил, все още заемат своето достойно място в историята на изработката на облицовки (siding).

 

Triple 6 - ново измерение в облицовките...

 

Triple 6 притежава автентичната красота на истинска ръчно обработена кедрова облицовка (siding) , която не може да бъде отличена от истинско дърво, дори и отблизо. CraneBoard T6 се отличава и с патентованата CraneSpan ® технология, която изглажда и заздравява стените и прави монтажа по-фин и "безшевен". С T6 облицовките, домът ви ще запази изключителния си вид докрай.

 

SolidCore Архитектурни аксесоари

 

SOLID CORE™ аксесоарите са декоративни системи за прозорци, ъгли, корнизни летви, различни форми и акценти, изработени да подхождат на красотата, качеството и издръжливостта на предлаганите от нас SOLID CORE облицовки (siding). Тяхните красиво подредени и меко оцветени завършващи елементи изглеждат като автентично дърво и нямат нужда от боядисване.
 
Новини За нас Кариери Vynil Siding Institute