Винилни облицовки (siding)

Когато избирате облицовка (siding) за вашия дом, вие искате да сте сигурни, че тя ще запази високото си качество и добър външен вид за цял живот. Поради това, винилните облицовки (siding) са проектирани с няколко отличителни характеристики, които ги правят превъзходни продукти, устояващи и на най-тежките метеорологични условия.

Матовата повърхност с естествен облик притежава автентичен и приятен вид, наподобяващ дърво. Използваните изключителни технологии при проектирането на продуктите Crane ® гарантират доживотна гаранция и красота, изискваща минимална поддръжка (измиване само с вода).
Монтаж: Към стената с дюбели се монтира вертикална дървена скара през 58 см. Между летвите се запълва с минерална вата или друг изолационен материал. Отгоре се покрива с паропропускащо фолио, за да се избегне образуването на конденз, плесенясване и др. Сградата диша в посока отвътре-навън, като в същото време има нулева пропускливост отвън-навътре. Така се облича цялата повърхност на фасадата. Монтират се специални профили по ъглите и около всички отвори (прозорци, врати и др.). След това се монтират облицовъчните (siding) панелите , като се започва отдолу нагоре. Панелите се захващат с крепежни елементи към скарата, както и един към друг чрез специалната технология за заключване SlipStop Lock ® . Системата SlipStop Lock ® е проектирана с цел винаги да предоставя отлично изглеждащ монтаж. Елементите влизат един в друг и остават на място за закрепване; резултатът – прави панели, опасващи къщата ви симетрично от край до край и съвпадащи линии по всички ъгли.
  Виниловите облицовки (siding) , произвеждани от Crane ® са подходящи не само за облицоване на вертикални, но и на хоризонтални плоскости – стрехи, веранди, тераси и др. Материалът, предназначен за тази цел, е Soffits и представлява умела имитация на дървен сачак. Crane ® предлага Soffits в пълната цветова гама на своите продукти.
 
Новини За нас Кариери Vynil Siding Institute